• Projectmanagement

    Project-management

Het succesvol realiseren van een bouwproject is een enorme uitdaging. Of het nu gaat om een renovatie, verbouwing, verhuizing of nieuwbouw, de manier waarop een project wordt voorbereid en begeleid, is bepalend voor het uiteindelijke succes. Spant Advies voert het projectmanagement vakkundig en betrouwbaar.
Tijdens het bouwproject is Spant Advies het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever van het project als voor de architect en de aannemer. Vanzelfsprekend behartigen we de belangen van onze opdrachtgever.
Meerwaarde in iedere fase
Door onze expertise zijn we in iedere fase van meerwaarde, zowel wat betreft bouwtechniek als allerlei omgevingsfactoren.
Zo denken we mee over het programma van eisen en de selectie van de aannemer, kennen we handelswijze rondom bestemmingsplannen en weten we alles van bouwen en bouwmaterialen. Het complete speelveld van bouwen, budgetten, kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en communicatie nemen wij uit handen. We ontzorgen u en leiden uw bouwproject, vanaf de tender tot en met de oplevering, in goede banen.

Meer weten?

  POSTADRES
Scheldekade 33
4531 EH Terneuzen
CONTACT
0115-691852
info@spantadvies.nl
MEER
KVK 20127369
BTW NL 817118755B01
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA
Gerealiseerd met Webcompact van Laveto.